Csodás gofri szendvics fillérekből

Hétvégén találkoztam egy kedves barátnőmmel, és úgy döntöttünk, hogy ahelyett, hogy valamilyen figyelemelterelő program helyett inkább egy kávézóba ülünk be reggelizni. Magam részéről egy gofri szendvicset rendeltem, melybe tojást és bacont kértem. Bevallom őszintén, fantasztikus volt! Ilyeneket én is szoktam csinálni otthon, most ennek hatásra pedig újra elő fogom venni a gofri sütőt a szekrény mélyéről.

A gofri szendvics természetesen sós gofri, nem édes, és a töltelék is sós. A gofri szendvics jó alternatívája lehet az uncsi bolti kenyérből készített szendvicseknek, és amellett, hogy változatos alternatívaként szolgál, még egészséges is lehet, ha olyan alapanyagokból készítjük el. Például nagyon könnyen játszhatunk a különféle lisztekkel, magvakat is beleszórhatunk a tésztájába, és még attól sem kell félni, hogy túl sok lesz, hiszen pontosan tudjuk, hogy mennyi kell a két gofri kisütéséhez.

Szendvicsünket különféle salátákkal is megtölthetjük, illetve a bele kerülő tojás állagán is változtathatunk. A háztartási gépek kínálatában számos gofri sütőt találhatunk, így kedvünkre válogathatunk, hogy milyen formájú sütőt preferálunk.