Miért jelent óriási előnyt a szelepes szájmaszk?

Hosszú idő után belevágtunk a családdal a lakásfelújításba, mely nem kevés tortúrával járt. Amikor nekikezdtünk a vakolásnak, azt hittük, megfulladunk a portól, ezért kerestünk egy olyan helyet, ahol egyszerűen találhatunk szelepes szájmaszkot.

A párom sok webshopot felkeresett, végül az Elit Safety kínálata mellett döntöttünk. Fontos volt ugyanis számunkra, hogy átlátható legyen a tartalom, ne vesszünk el a sok részletben, ugyanakkor gyorsan megtaláljuk a számunkra megfelelő szelepes szájmaszkot.

A szelepes szájmaszk nagy előnye, hogy lecsökkenti a hőt és a párát a maszk belsejében, így nagyon megkönnyítette számunkra a légzést. Mivel télen kezdtünk bele, egész nap a fűtött lakásban voltunk, ezért ez a légzőszelep alkalmassá tette a készüléket, hogy egész idő alatt befülledés nélkül tudjuk használni.

Ez nagyon vonzó volt. Külön tetszett, hogy a család minden tagja az arcmérete szerint tudta igazítani, mert az orrcsipesze állítható, és minden esetben jól zár. A szelepes szájmaszk nagy előnye, hogy az arclapokat több alkalommal is tudtuk használni, hiszen nem egy nap alatt végeztünk a teljes vakolással, használat közben pedig akadálytalanul tudtunk lélegezni benne, mert állja az eltömődést egész idő alatt.

Teljesen elszeparál a külső anyagoktól. Ha lakásfelújításba kezdesz, mindenképp gondolj rá, hogy a részecskeszűrő szelepes szájmaszk elengedhetetlen kellék lesz olyan feladatoknál, mint a festés, vakolás, régi bútorok, járatok takarítása. Rengeteg felesleges bosszúságot megspórolsz így, ezt az ember nem kiadásnak éli meg!