Egy kapucnis pulóver stílusos viselete

Minden férfinak szüksége van legalább egy kapucnis pulóverre a ruhatárába. De hogyan lehet egy ulyen darabot más elemekkel kombinálni? Különböző módokon is hordhatjuk?

A kapucnis pulóver a stílus és a kényelem fantasztikus kombinációja lehet. A férfidivat egyre lazábbá válásával az utcai viselet egyre népszerűbbé válik, a szabadidős ruházat pedig lassan, de biztosan a luxus viselet felé halad.

Nehéz lehet tudni, hogyan kell egy kapucnis pulcsit kombinálni, de ha tudjuk, hogy mivel lehet párosítani, az valóban növeli a cikk sokoldalúságát. Fontos, hogy legyen letisztult a stílusunk, ne komplikáljuk túl. Rengeteg szín, stílus és nyomat létezik, amelyek mindegyike a maga módján működik. Ha azonban egy igazán klasszikus kapucnis pulóver stílust szeretne viselni, akkor legyen egyszerű a design. Válasszon egy szürke vagy egy fekete darabot, hiszen a monokróm és a semleges színek azt jelentik, hogy szinte bármilyen más színnel viselheti.

Ne felejtse el, hogy a kapucnis pulóver lezser, kényelmes megjelenés, tehát amint felveszi egy félig formális vagy elegáns alkalmi öltözet részeként, a megjelenése automatikusan lecsúszik az öltözködési kód spektrumán belül. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem jó ötlet. Ha nem sok erőfeszítést igénylő, erőltetett megjelenésre vágyik, rétegelni is lehet a kapucnis pulóvert egy vékonyabb kabáttal. Továbbá akár egy farmer kabáttal is lehet hordani egy ilyen darabot. Általában a legjobb, ha az öltözéket különböző tónusokkal osztja fel. De persze önmagában is egy ideális viselet.