Coccolino öblítő a bársonyos tapintásért

Coccolino öblítő

A frissen mosott ruhák illata mindenki számára kedves örömet okoz, és rendkívül üdítően hat, főleg ezeken a nyári forró napokon. Ilyenkor különösen fontos, hogy az öltözékeink megfelelőképpen legyenek mosva, és mindig frissek, puhák, illatosak legyenek.

A Coccolino öblítővel ez gyerekjáték, hiszen képes megadni ruháinak azt az üdeséget és lágyságot, amire még legmerészebb álmainkban sem gondoltunk volna.

A Coccolino öblítők arculatát megtestesítő maci manapság már senki számára nem ismeretlen, hiszen 1970 óta folyamatosan kiemelkedő szereplője az öblítőszerek piacának, hazánkban pedig 1993 óta van jelen. Megjelenése óta a Coccolino öblítő világviszonylatban elterjedt, és nagyon jelentős eredményeket ért el számos országban. Az öblítőhasználat elterjedésével világmárkává formálódott, amit Magyarországon is előszeretettel alkalmaznak a mosások során.

Az öblítők használata nem csupán a kellemes illatuk miatt javasolt, hanem a hatóanyaguk meglágyítja a szöveteket, és emellett védelmet is biztosít a ruhák számára, ami kitart a következő mosásig. Az ágyneműk és törölközők durva tapintása, a ruhák semleges és gyenge illata mind a múlté már. A Coccolino öblítő emelkedett komfortérzetet biztosít, és bársonyos puhaságot kölcsönöz a ruháinak. A szállágyító tulajdonságainak köszönhetően pedig a vasalás is könnyen és hatékonyan végezhető el.

A Coccolino öblítő rengeteg változatban kapható, bőrgyógyászatilag tesztelt termék, aminek forgalomban vannak az érzékenyebb bőrű vásárlóink számára kifejlesztett változatai is. Ezeket a termékeket nyugodtan használhatjuk a kisbabák ruháinak mosásához, így garantáltan irritációmentesen öltöztethetjük a kicsiket, amiért a selymes bababőr igazán hálás lesz!