Autós játékok fiúknak

játékok fiúknak

Az autós játékok is a legjobb játékok fiúknak! Számos fajtája van, attól függően, melyik fiú éppen milyennel szeretne játszani. Ma már egészen profi és modern kiszerelések közül is lehet válogatni, még a játék kukásautó is távirányítással kapható például az alfajatek.hu oldalán!

A kukásautók is egészen meg tudják ragadni a gyerekek figyelmét, a nagy rakodóterük kész különlegességgé teszi ezeket a járművek világában. De kapható önműködő elektromos autó is rakétavetővel! Ez szintén egy szenzációs játéka a fiúknak! Fluoreszkáló zseton lövedékkel van ellátva, mindenféle hangeffektet bocsát ki magából, zenél és forog, valamint világít.

A rakétavető akkor aktiválódik rajta, amikor kinyílik a kocsi platója. Ez szintén egy kedvenc játéka a fiúknak, amit jó sokáig nem fognak megunni! De vannak az oldalon még lebilincselő játékok fiúknak! Van sárkányfejű autó több színben, van több oldalán guruló kaszkadőrautó, van mini városi rendőrautó, távirányító sportautók különböző színekben és önműködő rendőrautó.

Katonai járművet is választhatunk, ugyanis egy kivételes, világító katonai tank kapható távirányítóval. Van távirányítós terepjáró rendőrautó is, mely egy vagány, tekintélyes kiszerelés. Egyszerre van méltósága azért, mert terepjáró, nagyobb, mint többi személyautó társa, mindeközben azonban hivatali kocsi, hiszen rendőrautó.

Ráadásul minden irányba vezérelhető, távirányítós darab, igazi modern kivitelezés! A legvagányabb járgányos játékok fiúknak mind megtalálhatók az oldalon, ebben nem fog csalódni a gyerek, az biztos!