Megkülönböztetett munkaruha

Nagyon fontos a jó felismerhetőség főleg olyan cégeknél, vállalkozásoknál, boltokban, ahol sok ember megfordul. Vegyünk például egy nagyobb áruházat.

Ha az eladók, tanácsadók, segédek és az ügyfélszolgálati dolgozók egy egyszerű fehér pólóban vannak felöltözve, könnyen összetéveszthetjük az egyik vásárlóval és akár kínos is lehet így tanácsot kérni annak ellenére, hogy ez nem a mi hibánk.

Valószínűleg, keresni fogunk egy másik boltot. A legjobb megoldás a megkülönböztetett, figyelemfelkeltő, egyedi formaruha, ami nem olvad bele a környezetébe és a céglogó, vagy a boltnév jól látható rajta. Manapság egyre jobban elterjed a munkaruha hímzés, ezzel az egyszerű megoldással könnyen és tartósan rávarrják bármilyen ruhadarabra a cég nevét, az emblémát és bármi mást.

A pólós weboldalon mindenről részletesen tájékozódhatunk. Ez a korszerű praktika igen esztétikus, nagyobb megrendeléseknél kedvezményt is biztosítanak. Minden munka hasznos, mindegyikre nagy szükség van, ezért a formaruhával való megkülönböztetés is elengedhetetlen. Az egészségügyi dolgozókat is általában a fehér, vagy zöld, esetenként a kék színű tunika-nadrág kombináció különbözteti meg a többi embertől, persze csak munka közben.

A munkaruha hímzés tehát hasznos, varrassuk rá ezzel a módszerrel a cégnevet vagy a logót minden beosztott munkaruhájára. Sokszor a konkurencia is hasonló formaruhát hord és ekkor csak a felirat, vagy egy egyedi szín különböztethet meg minket tőlük.