Kitchen Stories: Nézz izgalmas receptvideókat, és tanuld meg az alapokat.

A Kitchen Stories több mint szakácskönyv: hasznos társ az étkezések megtervezéséhez és az ételek elkészítéséhez.

A Kitchen Stories lépésről lépésre bemutatja a folyamatokat, amelyekhez fotókat és videókat is biztosít, így a felhasználó fejlesztheti főzőtudását és magabiztosabbá válhat a konyhában – és nem utolsósorban mennyei ételeket készíthet.
Kitchen Stories tele van ínycsiklandozó receptekkel.

Navigálj a Search (Keresés) lapra és szűrj rá a receptekre alapanyagok, elkészítési idő, kalória és más paraméterek szerint. A Today (Ma) oldalon megtalálsz minden újdonságot, amelyek ráadásul olyan kategóriákba vannak szedve, mint Vacsora a hétre, Gyors és egyszerű, Utazáshoz (ennél egyszerűbben nem is lehetne egészséges, útravaló ételeket és nasikat készíteni).

A recepteket a saját mappáidba is lementheted – ezeket az alkalmazás Cookbooksnak (Szakácskönyveknek) nevezi –, és akár egyetlen koppintással hozzáadhatod a hozzávalókat a bevásárlólistádhoz.
A részletes leírásoknak köszönhetően könnyedén elkészíthetsz bármilyen receptet.

A Kitchen Stories használata iPaden még hatékonyabb. Az iPadOS lehetővé teszi, hogy olyan multitasking-funkciókkal használd az alkalmazást, mint Slide Over és a Split Screen nézet, vagy a Több ablak funkció. Ráadásul a kivágásra, másolásra és beillesztésre használható új, háromujjas mozdulat kifejezetten hasznos, mikor a családi recepteket akarjuk felvinni az alkalmazásba, nehogy elvesszenek.