Kiss your book backlog goodbye

Te is azok közé tartozol, akik vesznek egy halom könyvet a könyvesboltban, majd soha nem olvassák el őket? A Bookly segít ledolgozni az elmaradást.

Az alkalmazás azzal ösztönöz olvasásra, hogy sok más mellett nyomon követi, mit olvasunk, mennyi időt töltünk egy-egy alkalommal olvasással, és hol tartunk a könyvben. Miért bonyolítanánk meg egy amúgy egyszerű tevékenységet? – merülhet fel a kérdés, de a Bookly használata is gyerekjáték. Ha megadtad az éppen olvasott könyv adatait, csupán annyi a dolgod, hogy tudatod az alkalmazással, hogy mikor kezded és fejezed be az olvasást.
When you track your reading, you can take snapshots of quotes, or listen to ambient sounds.

Az így gyűjtött adatokból idővel kirajzolódnak majd olvasási szokásaid. A Bookly letisztult formában mutatja meg, milyen gyorsan végzel egy könyvvel – számokban és grafikonokon is kifejezve. Ha egy alkalmazáson belüli vásárlással – mely egy koppintás csupán – prémium taggá válsz, az említett kimutatásokból egy gyönyörű infografika is készül, amelyet megoszthatsz a közösségi médiában.
The graphics Bookly makes of your reading progress are a fun way to humblebrag about your bookworm status.

További ösztönzőként hathatnak az elérhető eredmények, mint például a 10 könyv elolvasásáért járó Bookworm (könyvmoly) vagy a 15 000 oldalnyi olvasás után megszerezhető Heavy Hitter (nehézsúlyú olvasó). És ha ez sem lenne elég motiváció az olvasáshoz, konkrét célkitűzéseket is szabhatsz magadnak adott hónapra vagy évre vonatkozóan, valamint olvasási emlékeztetőket is beállíthatsz.

A Booklyval búcsút mondhatsz a lemaradásnak.