Nem megszokott étkező garnitúra trend

Ha gondozott, bár egyben furcsa megjelenést szeretne biztosítani étkező garnitúrája számára, próbálja meg keverni és összeilleszteni a különféle típusú étkezőszékeket. Ezzel a trenddel bármi sikerülhet! Ragaszkodhat egy színpalettához vagy egy adott sziluetthez, hogy jobban illeszkedjen a megjelenéshez, vagy akár teljes mértékben kiválaszthatja a kívánt formákat és stílusokat. A padok és az egyes székek összekeverése nagyszerű módja lehet annak, hogy több férőhelyet adjon az asztalhoz, hogy mindenki helyet foglalhasson.

Amikor egymáshoz nem illő megjelenésű étkező garnitúra létrehozásán gondolkodik, keresse ki a tökéletes darabokat a bútorárusítási szekciókban, a takarékboltokban és a bolhapiacokon, hogy még egyedibb, gyűjtőibb legyen a megjelenés. Egy ilyen vadászat ugyanannyi örömöt tud okozni, mint a kívánt végeredmény, csak győződjön meg arról, hogy az összes szék azonos magasságú, hogy a vendégek egyformán kényelmesen ülhessenek.
Elmúltak azok az idők, amikor tökéletesen illeszkedtek az étkező garnitúra részei, az asztal- és a székkészletek. A szabályok megváltoztak, és mi mindent meg is teszünk ennek érdekében. Keverje össze a stílusokat és az anyagokat bátran, akár a kontrasztos elemek kiválasztásával is. Gondoljon csak a beton asztallapokra, a fából vagy fémből készült lábakra, a bársonyos ülésekre vagy akár a rusztikus, fából készült lécpadokra.
A fa illeszkedése az étkező garnitúra többi részéhez inkább parasztházas vagy boho stílust eredményez, míg a fémdarabok ipari elemet hoznak az összeképbe. Az üvegezett asztalok egy kis modernitást kölcsönöznek, és a párnázott darabok tömege kényelmet. Hagyja, hogy étkezője egyedi személyiséggel ragyogjon.