Csinos és elegáns karnis szobádhoz illő függönyökhöz

karnis

A lakberendezésben fontos szerepet játszanak a textíliák, a függönyök is szinte öltöztetnek egy lakásbelsőt, többen számoltak már be arról, hogy egy jól megválasztott függöny teljesen más megjelenést adott a helyiségnek.

A különböző webshop-ok azzal szokták könnyebbé tenni a vásárlást az emberek számára, hogy a karnisokat előre összeállított szettekben árulják, ahogy a függönyöket magukat is sok helyen párban, előre levágott, beszegett formában forgalmazzák már a legtöbb helyen.

A karnis kínálatban vannak rudas és szimpla darabok, a kétsoros, azaz dupla rudas verziók mellé is bekészítenek rúdtartó konzolokat, a végzárókat és a csipeszes fémkarikákat is, hogy a szett teljes legyen ls könnyebb legyen a vásárlás a tulajdonosok számára. Olyan szempontból is ideális a mai webshopok kínálata, hogy minden egységes bennük stílus tekintetében, maga a karnis, de mellette a csipeszes gyűrűk is a karnisrúd színére vannak lefújva, egyforma a stílusuk, így nem lesznek ilyen tekintetben eltérések a megjelenésben.

A karnis tekintetében még egy fontos szempont a méret, mivel egyetlen szoba sem egyforma, egyetlen ablakméret sem tökéletesen ugyanolyan. A különböző szettek 16mm / 19 mm / 25 mm-es rúd átmérővel és 120 / 160 / 200 / 240 / 320 / 400 cm-es hosszúságokban érhetők el többnyire a webáruházakban, de vannak olyan rudak is, melyek állíthatóak, így még inkább személyre szabhatóak, így a mindenkori elvárásokhoz szabhatóak, akár egy új otthonba is tovább lehet őket vinni, nem lesz gond a méretezéssel.